НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, ПРИУРОЧЕНА 100-РІЧЧЮ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ А.Б.РЄЗНІКА


17 травня 2019 року, в комунальному закладі "Гайворонський ліцей №2" ІІІ обласна науково-практична конференція "Впровадження ідей і надбань А.Б.Рєзніка в практику становлення Нової Української школи", яка присвячена100-річчю  від дня народження видатного педагога-новатора.
У конференції прийняли участь голова райради Дмитро ГРАБОВИЙ, начальник відділу навчальних закладів управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Світлана ЯНКУЛ, виконуючий обов’язки голови Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Петров, завідувач науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров’я КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського", кандидат педагогічних наук,  Юлія МІЦАЙ, методист науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров’я КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" Лариса ГАЙДА, а також представники закладів загальної середньої освіти, МНВК, ЦДЮТ району.
Під час проведення конференції було зачитано вітальне слово до учасників та організаторів заходу від доньки Арона Борисовича - Інни Аронівни Рєзнік-Тартаковської (https://drive.google.com/file/d/1iBYGE8CWf9fwZipPZxINYOomkQvy3qVM/view?usp=sharing). 
На засіданні було розглянуто 22 актуальних питання, зокрема "Життєвий та творчий шлях вченого, талановитого педагога-новатора А.Б.Рєзніка", "Проблеми формування системи цінностей учнів: від "школи творчості" А.Б.Рєзніка до становлення Нової української школи", "Дослідження та популяризація творчості педагогів-земляків у процесі формування корпоративної культури", "Картотека замість конспекту" - одна з методик тайм-менеджменту для сучасного педагогів", "Гуманна педагогіка А.Б. Рєзніка в сучасній моделі освітнього процесу Нової української школи" та ін. (з текстом програми можна познайомитися за посиланням - https://drive.google.com/file/d/13oQUGWfz8-401SKUPmlO05E68Qf7uY4e/view?usp=sharing)
















Немає коментарів:

Дописати коментар