ПРАЦІВНИКАМИ МЕТОДКАБІНЕТУ ПРОВЕДЕНО СВЯТО ПРИУРОЧЕНЕ ДНЮ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ


Осінь…  Різнобарвна, розмаїта, золота. Зачаровує нас своєю пишністю та різнобарв'ям, адже дерева восени постійно змінюють свій колір. Спочатку вони ошатно вбрані в соковиті зелені барви, потім їх колір перетворюється на оливковий, жовтогарячий, коричневий….  А згодом, листя зовсім опадає на землю, вистилаючи її м’яким пухнастим килимом. Саме в цю загадкову пору року вся країна відзначає День працівників освіти. У цей день педагоги, з посмішкою на устах, кружляють під захопливі осінні мелодії, в яких поєднуються шелест жовтогарячих листків, спокійний шум дощика, протяжне завивання легкого вітерцю…. 
В цьому році працівники освіти району відзначали освітянське свято 04 жовтня в ошатно прибраній актовій залі комунального закладу "Гайворонський ліцей №2". Привітати працівників освіти з професійним святом завітав голова районної ради Дмитро Грабовий та перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Костенко. Звертаючись до присутніх Дмитро Миколайович Грабовий зазначив, що кожного року ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість, душевну теплоту і щедрість. Саме педагоги терпляче й уміло відкривають юним поколінням світ знань, навчають жити за принципами добра і совісті, допомагають знайти своє місце в житті. Очільник району подякував освітянам за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Він сказав слова, які торкнулися душі кожного присутнього: "Усі професії – від Учителя, а Учитель – професія від Бога…".

Олександр Євгенійович Костенко теж висловив слова вдячності всім працівникам освіти за їх самовіддану працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання нашим дітям. Він побажав освітянам успіхів у педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.
Дмитро Миколайович та Олександр Євгенійович відзначили керівників закладів освіти грамотою районної ради. За ініціативи голови районної ради, кожному навчальному закладу було вручено набори канцелярського приладдя.
За сумлінну творчу працю, високий рівень професіоналізму, реалізацію нових освітянських програм грамотою районної ради було нагороджено начальника відділу освіти райдержадміністрації Олександра Васильовича Гродзіцького.
Хвилюючою була мить, коли талановитих, творчих, працьовитих працівників освіти було нагороджено грамотами управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації та відділу освіти райдержадміністрації. Грамоти отримали А.М.Бобко, А.М.Безносюк, Н.В.Бунчак, Т.М. Гойда, Н.Г.Грицик, Н.В.Кузнєцова, О.Г.Ліщук, О.В.Поліщук, О.М.Самбор, О.В.Сафіуліна, М.С.Степаненко, Р.В.Тищук, О.Г.Цвілюк, С.П.Бойко, Г.В.Морондель, О.В.Черняк, М.М.Кайданович, Я.А.Жушман, М.В.Бондар, О.М.Богуцька, Н.С.Борисова, О.О.Видойний,З.І. Горенко, О.А.Дмитренко, О.П.Здерчук, Л.І.Лавренюк, Є.В.Лехенко, Л.О.Марчук, К.О.Омельчук, І.Ю.Родікова, О.І.Рудич, О.М.Соколюк, О.І.Соколюк, Н.О.Солод, І.В.Степаненко, Н.В.Тарасенко, А.В.Хмарук, О.П.Чухнюк, С.В.Яловенко, О.М.Майданюк.
Художні номера зачарували усіх присутніх і їх виконавці подарували глядачам справжній відпочинок душі… Впродовж святково концерту лунали дзвінкі голоси А.Радинської та А. Пастернак, вихованців Гайворонського районного Центру дитячої та юнацької творчості, які зачарували присутніх своїм виконанням пісні "Школа".
Глядачі із задоволенням слухали вітання від професійних співаків, що вразили своєю майстерністю. Це тріо "Будьмо!" у складі Юрія Притуляка, Володимира Лашкула та Євгенія Кривохижина.
Танок "Рушничок"  найменших учасників концерту, вихованців Гайворонського ДНЗ № 3, не залишив нікого байдужим! Дітки вправно та ритмічно виконували елементи хореографічної композиції, створюючи своїми маленькими рученятами неймовірні фігури з рушників.
Із задоволенням слухали гості свята неземної краси мелодію "Besame Mucho", яку бездоганно зіграв на трубі Артем Черчелюк, викладач Заваллівської музичної школи.
Чітко, яскраво, неперевершено виступали вихованці хореографічного гуртка "Драйв" Гайворонського районного Центру дитячої та юнацької творчості, які здивували своїми швидкими рухами у таночку "Малявки" та патріотичними мотивами у номері "Моя земля".
Підняли педагогам настрій жартівливою піснею про вчителів Олена Боруцька та Наталя Повстянко, педагоги комунального закладу "Гайворонський ліцей №2".
Дорогі наші освітяни! Кожен проведений вами урок чи заняття – це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. І в цей золотий осінній день бажаємо вам завжди залишатися на тій педагогічній вершині, якої ви досягли, і вище якої не буває. Нехай цінують вас учні, батьки, керівництво…. Добробуту вам, миру та злагоди!

Немає коментарів:

Дописати коментар